Лампа - Костенурка от хималайска сол

 

 

93.60 лв.

Добави в количката:

Осветлението е неразделната част от всяко вътрешно пространство. Правилното осветление прави дори скромното пространство да изглежда по-голямо и ефектно, добавяйки елегнтност, изтънченост и стил на вашия дом или офис.
Лампите от хималайска сол са декоративни светлини, които можете да закупите за вашия дом или офис. Те са изработени от розова хималайска сол и се смята, че имат различни ползи за здравето.
Лампите от хималайска сол са направени чрез поставяне на крушка вътре в големи парчета розова хималайска сол. Те имат отличителен вид и излъчват затоплящо, розово сияние, когато светят. Счита се, че солта, добита от Хималаите, е на милиони години, и въпреки че е много подобна на трапезната сол, малките количества минерали, които съдържа и придават розов цвят. Много хора избират да си купят лампи с хималайска сол, просто защото им харесва начина, по който изглеждат и се наслаждават на атмосферата, която розовата светлина създава в домовете им. Междувременно, други намират предполагаемите ползи за здравето за основателна причина да се сдобият с ткава лампа.

Всички права запазени © 2005-2024 ВИТЕХ ЕООД. Поддържа се от ВИТЕХ ЕООД