Ваучер за подарък ЧЗВ

Осребряване Ваучер за подарък

Ако получите Ваучер за подарък по имейл, последният ще съдържа детайли за това кой ви изпраща Ваучер за подарък, заедно с кратко съобщение от изпращача. Имейлът също ще съдържа Ваучер за подарък Код за осребряване. Може би е добре да разпечатате този имейл за бъдещи справки. Сега вече можете да осребрите вашия Ваучер за подарък по два начина:

1. Като последвате връзката, съдържаща се в имейла за тази цел. Това ще ви отведе на страницата за осребряване на Ваучер за подарък. Тогава ще трябва да да си създадете профил преди вашия Ваучер за подарък да е валидиран и стойността му добавена в баланса на вашия Ваучер за подарък. Тогава вече можете да използвате сумата да закупите всеки продукт от нашия каталог.

2. По време на процеса на плащане, на същта страница, на която избирате метод на плащане, ще има поле, където да въведете Код за осребряване. Въведете Код за осребряване на това място и кликнете бутона Осребри. Кодът ще бъде валидиран и сумата ще бъде добавена към баланса на вашия Ваучер за подарък. Тогава ще можете да използвате тази сума за покупка на продукти от нашия каталог.

Моля, въведете Вашия код за осребряване наВаучер за подарък:
Всички права запазени © 2005-2023 ВИТЕХ ЕООД. Поддържа се от ВИТЕХ ЕООД